پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود.
به گزارش لقمه، پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود. می توانید از این پیتزای خوشمزه ایتالیایی الهام بگیرید و پیتزابرگر خوشمزه ای با گوشت کبابی درست کنید.
• خمیر پیتزای آماده
• 220 گرم پنیر موزارلا
• 1 فنجان گوجه فرنگی کبابی و له شده
• 450 گرم گوشت چرخ کرده
• نمک و فلفل به مقدار لازم
روش پخت:
1. فر را بگذارید روی دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) داغ شود. خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید و با یک فنجان یا قالب گرد، 6 دایره (به قطر 10 سانتیمتر) از آن دربیاورید. حالا آنها را به آرامی پهن کنید تا تبدیل به دایره هایی به قطر 14 سانتیمتر بشوند و لبه های آنها را کمی به داخل تا کنید.
2. حالا روی این خمیرهای گرد، گوجه فرنگی و پنیر بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه در فر داغ بگذارید. خمیرها خیلی زود شروع به قهوه ای شدن می کنند و زمان کوتاهی بین پختن و سوختن آنها وجود دارد. بنابراین باید مواظب باشید.
3. وقتی پیتزاها را از فر درآوردید، روی آنها ریحان خرد شده بپاشید.
4. در این حین، گوشت ها را آماده کنید. اندازه پیتزاها را ملاک قرار دهید و برگرها را به اندازه آنها درست کنید. نمک و فلفل بزنید و به اندازه دلخواهتان آنها را کباب کنید.
5. حالا برگر را روی یک پیتزا بگذارید و روی آن یک پیتزای دیگر بگذارید و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست