یک متخصص تغذیه:
افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند


اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر است از اسفناج تازه با حجم کم استفاده کنید زیرا اگزالات موجود در اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند.

لقمه: احمد ساعدی متخصص تغذیه در خصوص مصرف طولانی مدت میوه های منجمد شده گفت: استفاده طولانی مدت از میوه ها و سبزیجات یخ زده، به صورت مزمن دریافت ویتامین های محلول در آب را کاهش می دهد.

ساعدی به مصرف همزمان ماست و اسفناج اشاره کرد و افزود: اگر می خواهید اسفناج را به ماست اضافه کنید، بهتر است از اسفناج تازه با حجم کم استفاده کنید.

وی تصریح کرد: پختن اسفناج، آب موجود در آن را کاهش داده و تراکم آن را افزایش می دهد و مخلوط کردن حجم زیادی از اسفناج با ماست به دلیل وجود اگزالات مانع از جذب کلسیم می شود.

این متخصص تغذیه به کسانی که می خواهند از مخلوط اسفناج و ماست استفاده کنند، توصیه کرد: این افراد می توانند اسفناج های تازه و خام را مصرف کنند و درصورتی که از اسفناج پخته استفاده می کنند حجم کمی از آن را با ماست مخلوط کنند.

در تاریخ ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۷ بهمن
کدخبر:691منبع:ایصداتاریخ انتشار:۱۳۹۰ هفدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-691.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر