یک فوق تخصص گوارش عنوان کرد:
پیشگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش با سیر و پیاز


سیر و پیاز از بهترین مواد آنتی اکسیدانی به شمار می روند و در پیشگیری از انواع سرطان های دستگاه گوارش مفیدند.

به گزارش لقمه، دکتر ناصر ابراهیمی دریانی فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به بیماری های التهابی روده گفت: بیماری های کولیت اورسلوز و کرون در زمره بیماری های التهابی روده به شمار می روند.
این فوق تخصص گوارش به شیوع بیماری های روده ای در کشور اشاره کرد و افزود: بیماری‌های روده ای در گذشته شیوع کمتری داشته و محدود به آمریکا و اروپا بود اما امروزه به دلیل صنعتی شدن جامعه و به ویژه متمایل شدن به رژیم های غذایی غربی بیماری های روده ای از جمله کولیت اورسلوز و کرون در کشور شیوع بیشتری یافته است.

ابراهیمی با اشاره به عوامل بروز این بیماری گفت: علت این بیماری ها به طور کامل مشخص نشده است اما عوامل ژنتیکی در بروز آن موثر است.
وی تصریح کرد: حدود 28 درصد از موارد ابتلا به کرون عوامل ژنتیکی بوده است در حالی که در کولیت اورسلوز این میزان حدود 8 درصد است و می توان گفت عامل ژن در بیماری کرون تاثیر بیشتری دارد.

این فوق تخصص گوارش و کبد به فواید مصرف سیر و پیاز در پیشگیری از سرطان اشاره کرد و افزود: سیر و پیاز از بهترین مواد آنتی اکسیدانی به شمار می روند و در پیشگیری از انواع سرطان های دستگاه گوارش مفیدند.
ابراهیمی دریانی تاکید کرد: سیر، پیاز و ادویه جات هیچ نقشی در ایجاد کولیت ارسلوز نداشته و در مراحل خاموش این بیماری هیچ منعی برای مصرف آن وجود ندارد.


 

در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۸ بهمن
کدخبر:692منبع:ایصداتاریخ انتشار:۱۳۹۰ هجدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-692.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر