روش تهیه برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی


لوبیا یکی از انواع حبوبات است که می توانید از آن برای تهیه غذاهای خوشمزه استفاده کنید.

مواد لازم

• 425 گرم لوبیای سیاه پخته شده

• نصف پیمانه ذرت

• یک پیمانه چیپس ذرت، کاملا خرد شود (نصف پیمانه)

• نصف پیمانه برنج قهوه ای

• ¼ پیمانه پیاز قرمز خرد شده

• ¼ پیمانه سس سالسا

• زیره سبز

• نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل چیلی

• یک حبه سیر، رنده شده

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• کلم برگ خرد شده

• 4 عدد نان همبرگر

• سس فلفل

• خامه ترش

• برگ های گشنیز

• تکه های آووکادو

 

طرز تهیه

1. نیمی از لوبیا را پوره کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. لوبیای باقی مانده، ذرت، چیپس ذرت، برنج قهوه ای، پیاز، ¼ پیمانه سس سالسا، فلفل چیلی، زیره سبز و سیر را اضافه کنید.

2. مواد را با هم خوب مخلوط و آنها رابا اندازه گلوله های کوچک 9 سانتی متری در بیاورید. آنها را داخل سینی بچینید، روی آن را بپوشانید و یک ساعت پیش از پخت استراحت دهید.

3. گلوله را کف دست صاف کنید. دو طرف آن را روغن زیتون بمالید. در تابه سرخ یا روی زغال کباب کنید تا کاملا سرخ شود.

4. کلم های رنده شده را داخل نان همبرگر قرار دهید، برگر را روی آن بگذارید و روی آن سالسا (یا سس فلفل)، خامه ترش، گشنیز، پنیر و آووکادو قرار دهید.

ارزش غذایی

• کالری: 362

• چربی: 17 گرم

• کلسترول: 6 میلی گرم

• چربی اشباع شده: 3 گرم

• کربوهیدرات: 46 گرم

• چربی اشباع نشده: 6 گرم

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
کدخبر:6923منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و يکم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6923.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر