بخور نخورهای فصل گرما


در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.

به گزارش لقمه، دکتر علیرضا استاد رحیمی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگویی گفت: در فصل تابستان به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود که اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار مشکلات گرمازدگی شوید.

وی به اصول غذایی در فصل تابستان اشاره کرد و افزود: در این فصل بهتر است از غذاهایی آبکی، میوه‌های فصل همچون (هندوانه و خربره) استفاده کنید.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: غذاهای شیرین همچون (قند، شکر، خرما، تخم مرغ، گوشت قرمز ) بهتر است در این فصل کمتر مصرف شود.

استاد رحیمی تاکید کرد: برای تامین پروتئین می‌توان بجای مصرف گوشت قرمز، گوشت سفید و لبنیات همچون ماست و دوغ را جایگزین کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به آلودگی سبزیجات در این فصل اشاره کرد و گفت: مصرف سبزیجات در این فصل موجب خنک شدن بدن می‌شود به شرط آنکه بهداشت و شرایط شستشویی آن رعایت شود.

بازگشت به صفحه نخست
 

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد
کدخبر:6974منبع:باشگاه خبرنگاران تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و هشتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6974.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر