چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟


مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.

به گزارش لقمه، البته این خوراکی خوشمزه که به عنوان دسر و صبحانه کاربرد دارد، مضراتی دارد که برای برخی افراد این مضرات بیشتر هم می شود که با کنار گذاشتن آن، باید در سلامت خود پیش قدم باشند.

اگر اضافه وزن دارید


بهتر است این مربا را کمتر بخورید زیرا مملو از قند است و باعث دریافت کالری می‌شود. در صورت تمایل، می‌توانید ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری از این مربا را روی ۲ تا ۳ برش نان برشته سبوس‌دار بریزید تا مقدار کالری دریافتیتان محدودتر شود.

اگر دیابت دارید


بهتر است مقدار مربایی که میل می‌کنید، بسیار محدود باشد و با توصیه متخصص، مقداری از آن را میل کنید. البته نانی که همراه مربا میل می‌کنید، بهتر است که نان جو باشد و برای تهیه مربا نیز از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

اگر لاغرید


مربا را با ۲ تا ۳ قاشق مرباخوری خامه یا کره میل کنید و برش‌های نانتان از آرد گندم کامل و تهیه شده از چند غله باشد. در ضمن، بهتر است آن را با یک لیوان شیر کاکائو میل کنید تا صبحانه تان کالری بیشتری داشته باشد و به افزایش وزن شما کمک کند.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد
کدخبر:6987منبع:تصویر نماتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سي خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6987.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر