طرز تهیه «آکاراجه» غذای سنتی برزیل در جام جهانی


یکی از انواع غذاهای سنتی برزیلی در جام جهانی 2014، آکاراجه است که طرفداران بسیاری دارد.

مـواد لازم (برای 4 نفر):

میگو 250گرم 250کیلوکالری

لوبیای چشم‌بلبلی پخته یک و یک‌سوم لیوان 320 کیلوکالری

پیاز متوسط 1 عدد 25 کیلوکالری

سیر 10 حبه 15 کیلوکالری

فلفل دلمه‌ای قرمز 2لیوان 50 کیلوکالری

آرد سفید 3 قاشق غذاخوری 80کیلوکالری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری 270کیلوکالری

روغن ذرت 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری

نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم 0 کیلوکالری
آکاراجه

 

طـرز تـهـیـه:

ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.

میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید 15 دقیقه بپزند.

سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.

تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید.

حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید.

در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید.

با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.

یادتان باشد که بعد از 20 دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
کدخبر:7005منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ اول تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7005.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر