كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به زنان باردار توصیه كرد كه مصرف مواد نشاستهای را كاهش دهند.
به گزارش لقمه، مرضیه بخشنده كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: یكی از راههای كاهش مواد نشاستهای، محدود کردن مصرف نان، برنج و ماکارونی است.
وی افزود: هر سهم شامل30 گرم نان یا یك كف دست بدون انگشتان از نان بربری، سنگك و تافتون و برای نان لواش 4 كف دست یا سه چهارم لیوان غلات صبحانه، یا نصف لیوان برنج یا ماكارونی پخته است.
این كارشناس تغذیه تصریح كرد: استفاده از نانهای سبوس دار به جای نانهای فانتزی نیز در كاهش وزن خانمهای باردار چاق توصیه میشود.
بخشنده به خانم های باردار توصیه كرد تا روزانه از سبزی خوردن، سبزیهای محلی یا سالاد همراه غذا استفاده كنند و از میوههای تازه به عنوان میان وعده مصرف كنند.
وی خاطرنشان كرد: قبل از شروع غذا، سالاد شامل كاهو، كلم، گل كلم، گوجه فرنگی، خیار، هویج، كرفس میل کرده و به جای مصرف آب میوه، از خود میوه ها استفاده کنند.
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه افزود: به جای مصرف برنج سفید، از عدس پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو و موارد مشابه استفاده كرده و همراه با افزایش مصرف مواد غذایی پرفیبر، نوشیدن بیشتر آب را فراموش نکنند.