دستور پخت کیک خرما برای بعد افطار


خرما یکی از خوراکی های اصلی سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک دسر خوشمزه استفاده کنید.

مواد لازم

• یک لیتر شیر شیرین و غلیظ

• 1.5 پیمانه خرمای خشک خرد شده

• یک پیمانه آب

• ¼ قاشق چایخوری جوش‌شیرین

• نصف پیمانه کره خرد شده

• 1/3 پیمانه شکر

• دو عدد تخم‌مرغ

• 1 ¼ پیمانه آرد سفید

• دو قاشق چایخوری پودر وانیل

افطاری با برترین‌ها – روز سوم

 

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

3. آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.

4. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۰ تير
کدخبر:7049منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ دهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7049.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر