لقمه: بر اساس یک مطالعه انجام شده رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری می تواند خطر سکته قلبی و مغزی را در افراد مبتلا به رماتیسم کاهش دهد. حمله قلبی و سکته مغزی از شایع ترین علل مرگ مبتلایان به این بیماری به شمار می روند.
با این وجود کارشناسان هشدار می دهند هرچند رژیم غذایی گیاهی ممکن است در کاهش کلسترول موثر باشد، اما براحتی نمی تواند همه مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین کند.
مواد اولیه :
برنج و جوانه ماش از هر کدام دو پیمانه
روغن كنجد یا معمولی هفت قاشق غذاخوری
آب سه پیمانه
نمك چهار قاشق چایخوری
زنجبیل یك قاشق چایخوری
هویج متوسط و کدو خردشده از هر کدام یك عدد
ساقه كرفس خردشده یك پیمانه
كاهو چینی یا كلم برگ خردشده دو پیمانه
پنیر خردشده 1/3پیمانه
گشنیز تازه خردشده دو قاشق غذاخوری
بادام پوستكنده و خلالشده 1/4 پیمانه
سویا سس یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج برنج را شسته و از صافی رد كنید.
دو قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ریخته تا داغ شود برنج را یك دقیقه در آن سرخ كنید آب و دو قاشق چایخوری نمك ریخته و حرارت را زیاد كرده تا آب جوش بیاید سپس حرارت را كم كرده 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.
در یك قابلمه دیگر سه قاشق روغن ریخته و ادویهها را تفت داده سپس تمام سبزیجات را ریخته و تفت دهید بعد در قابلمه را گذاشته تا 10 دقیقه بپزد.
كلم، جوانه ماش و سویاسس را ریخته و كاملا مخلوط كنید كنار بگذارید.
در قابلمه دیگر دو قاشق روغن باقیمانده را ریخته پنیر خردشده را بریزید و بعد بادام را افزوده تا طلایی شود.
تمام مواد سبزیجات و برنج را با هم مخلوط كرده دو دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
نمك باقیمانده و گشنیز خردشده را هم ریخته و پس از چند دقیقه این پلو آماده است.