روزه داری و سلامت در ماه رمضان


پزشکان معتقدند هیچ دلیلی وجود ندارد که روزه‌داران از یک رژیم غذایی سالم در این ماه بی‌نصیب بمانند.

به گزارش لقمه، روزنامه خلیج تایمز در مطلبی تازه به نکات ساده‌ای که افراد روزه‌دار در طول ماه رمضان باید برای حفظ سلامت خود رعایت کنند اشاره کرده است:

تامین آب مورد نیاز بدن

برای آنکه در فصل تابستان بدن رطوبت خود را حفظ کند باید حدود هشت لیوان آب نوشیده شود به همین دلیل در طول ماه رمضان به افراد توصیه می‌شود تاحد امکان در ساعاتی که روزه نیستند آب بنوشند.

به تدریج افطار کنید

افراد روزه‌دار باید روزه خود را به تدریج افطار کنند. پزشکان به افراد توصیه می‌کنند افطار خود را با آب آغاز کنند و سپس از غذاهای گرم سبکی همچون سوپ، سالاد یا فنجان کوچکی آب‌میوه طبیعی مصرف کنند. همچنین در این ماه به افراد توصیه می‌شود از خرما به دلیل دارا بودن منیزیم، پتاسیم و فیبر خوراکی غافل نشوند.

مواد خوراکی دیرهضم مصرف کنید

مصرف نان‌های سبوس‌دار، گندم، جو، مواد خوراکی تازه همچون میوه و سبزیجات که میزان کمی قند دارند و سرشار از کربوهیدرات هستند باعث می‌شود فرد روزه‌دار کمتر در طول روز احساس گرسنگی کند.

خودداری از مصرف مواد خوراکی قندی و نمکی

مصرف غذاهای فرآوری شده یا حاوی میزان بالایی ادویه‌جات و نمک در این ماه توصیه نمی‌شود چرا که بدن مواد قندی را به سرعت تجزیه کرده و احساس گرسنگی سریعتر به سراغ فرد می‌آید.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
کدخبر:7056منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ يازدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7056.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر