دستور پخت سوپ بروکلی و پنیر چدار+ عکس


بروکلی از جمله سبزیجات خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن برای طبخ غذاهای خوشمزه نیز استفاده کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر از خوردن سوپ لذت می برید، توصیه می کنیم حتما این سوپ خوشمزه را تهیه کنید.

سوپ بروکلی را می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید.

 

مواد لازم:

  • 6 ق غ کره
  • 1 عدد پیاز خورد شده
  • 1 ساقه کرفس ریز خوردشده
  • 2 عدد هویج رنده شده
  • 2 پر سیر له شده
  • 1/4 فنجان آرد
  • 4 فنجان آب مرغ یا سبزیجات یا قرص حل شده در آب
  • 1 فنجان شیر پرچرب
  • 1 فنجان خامه
  • 1 عدد برگ بوی خشک
  • 1/4 ق چ جوز هندی
  • نمک و فلفل
  • 6 فنجان بروکلی درشت خورد شده
  • 2 فنجان پنیر چدار رنده شده
  • 1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

 

دستور تهیه گام به گام:

 

 

در یک قابلمه بزرگ کره را آب می کنیم و پیاز و کرفس و هویج و سیر رنده شده و نمک و فلفل را می‌ریزیم.



روی حرارت متوسط 5 تا 7  دقیقه می پزیم تا سبزیجات نرم شوند.

آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.

 



آب مرغ رو اضافه می کنیم.

 



خامه رو مخلوط و اضافه می کنیم.

 



برگ بو و جوزهندی را اضافه می کنیم. نمک و فلفل می زنیم.

 



حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاد. بعد حرارت را کم می کنیم تا 15 دقیقه بپزه و سوپ غلیظ بشود.

برگ بو را در می اوریم. بروکلی ها را اضافه می کنیم و 15 دقیقه دیگه می پزیم تا کلم بروکلی ها هم بپزه و نرم بشود.


 




پنیرها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آب شوند.

 

 

 



می توانید مقداری از سوپ یا همه را با مخلوط کن یا گوشکوب برقی به میزانی که دوست دارید میکس و له کنید.

 

 

برای سرو کردن این سوپ خوشمزه و زیبا می توانید آن را داخل نان سرو کنید.

 

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
کدخبر:7066منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ پنجم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7066.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر