روش تهیه افطاری عربی به نام اُم علی


ام علی یك نوع دسر عربی است كه به صورت گرم مصرف می شود و طعم آن بسیار لذیذ است و برای افطاری هم کاربرد دارد.

مواد لازم

• 8 عدد کروسان (نان شیرینی هلالی) خرد شده

• 3 قاشق غذاخوری کشمش

• 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل

• 3 قاشق غذاخوری بادام تفت داده شده

• 3 قاشق غذاخوری پسته خرد شده

• یک لیتر شیر غلیظ و شیرین

• یک قاشق چایخوری اسانس وانیل

• 4 پیمانه آب

• یک پیمانه خامه هم‌زده

 

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، نان های شیرینی، کشمش، نارگیل، بادام و پسته را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. شیر، وانیل و آب را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس آن را روی مخلوط کروسان ها بریزید. آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا شیر جذب نان ها شود.

3. خامه هم‌زده را درون قیف قنادی بریزید و روی همه مواد بریزید.

4. ظرف را به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خامه طلایی شود. آن را گرم سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
کدخبر:7074منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ نوزدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7074.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر