تا به حال کیک ماست درست کردید؟


ماست چکیده با طعم سبزیجات معطر، پیش غذایی خوشمزه و کم هزینه است که میز غذای شما را کامل می‎کند.

به گزارش لقمه، ماست چکیده و خامه‌ای همراه با میان‌لایه‌های سبزیجات که نام اصلی آن (Yogurt Cheese Torte) است. این نوع ماست سبزیجاتی را روی کراکر، نان (ترتیلا، پیتا و ...) یا در کنار غذا و سالاد می‎توان سرو کرد. از سس پستو هم می‎توانید برای درست کردن آن استفاده کنید.

فراموش نکنید سبزیجات دیگری نیز می‎توانید به این ترکیب اضافه یا کم کنید. بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید. این ماست را می‎توانید تا 1 هفته در یخچال نگه دارید.

کیک ماست با سبزیجات معطر

برای درست کردن ماست چکیده و مخلوط کردن آن با سبزیجات نیاز است تا آن را چندساعت‎ در یخچال بگذارید تا در نهایت ماستی پرملاط و خوشمزه خواهید داشت. بسته به نیاز خودتان می‎توانید مقدار ماست را کمتر یا بیشتر کنید.با این میزان مواد 32 قاشق غذاخوری ماست چکیده با سبزیجات خواهید داشت.

ارزش غذایی این دستور به شرح زیر است:

کالری 42 گرم، کالری موجود در چربی 43 درصد، چربی 2 گرم، چربی اشباع شده 0.7 گرم، چربی تک اشباع شده 1.2 گرم، چربی اشباع نشده 0.1 گرم، پروتئین 2.5 گرم، کربوهیدرات 3.5 گرم، فیبر 0.1 گرم، کلسترول 3 میلی گرم، آهن 0.1 گرم، سدیم 68 میلی گرم، کلسیم 86 میلی گرم.

مناسب برای :12 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

مواد لازم:

ماست پرچرب: 6 پیمانه
روغن زیتون بکر: 3 قاشق سوپ‎خوری
سیر: 2 قاشق سوپ‎خوری
ریحان: 1 قاشق سوپ‎خوری
رزماری: 1 قاشق سوپ‎خوری
آویشن: 1 قاشق سوپ‎خوری
پیازچه: 1 قاشق سوپ‎خوری
مریم گلی: 1 قاشق سوپ‎خوری
رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چای‎خوری
نمک: ½ قاشق چای‎خوری
پودر فلفل قرمز: ¼ قاشق چای‎خوری

طرز تهیه:

1. یک آبکش فلزی را روی کاسه‎ای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) می‎پوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبه‎های بیرونی آبکش را بپوشاند.

2. ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون می‎پوشانیم و پس از آن حدود 12 ساعت در یخچال نگه می‎داریم.

3. سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز می‎کنیم.

4. پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده می‎کنیم.

5. سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسه‎ای کوچک هم زده و مخلوط می‎کنیم.

6. نیمی از ماست کیسه‎ای را در قالب (اگر می‌خواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشه‌ای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی می‌پوشانیم. دوباره این‌کار را تکرار کرده، باقی‎مانده ماست کیسه‎ای و سبزیجات را لایه‌ای اضافه می‎کنیم.

7. سطح قالب را پوشانده و حداقل 12 ساعت در یخچال نگه می‎داریم.

8. پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو می‎کنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۳ مرداد
کدخبر:7124منبع:پارسه گردتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و سوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7124.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر