روش تهیه بادمجان پلو


اگر بادنجان خیلی دوست دارید، می توانید اینغذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای پنج تا شش نفر

برنج: سه پیمانه
گوشت بدون استخوان: 350 گرم
لپه: 70 گرم
رب گوجه فرنگی: یك و نیم قاشق سوپخوری
پیاز: یك عدد
بادنجان متوسط: پنج عدد
گرد لیمو: یك قاشق چایخوری
ادویه خورش: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
زعفران دمكرده، نمك و روغن: به میزان لازم
 

طرز تهیه

لپه را از دو ساعت قبل شسته، در آب گرم خیس كرده و هنگام استفاده در آبكش می‌ریزیم. بادنجان‌ها را پوست كنده به صورت حلقه‌ای خرد نموده، یك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ می‌كنیم. (از آب نمك در آورده، كمی آب روی آن می‌گیریم، بعد روی دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ می‌كنیم) پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را می‌افزاییم و با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا گوشت آب نیندازد، ادویه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقیقه تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی را به مواد افزوده و آب می‌ریزیم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهای پخت نمك، گردلیمو و زعفران می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم جا بیفتد و نباید مانند خورش آب داشته باشد.

برنج را در آب جوش ریخته و به همراه نمك می‌جوشانیم. كمی دان‌تر از برنج معمولی برمی‌داریم و آبكش می‌كنیم. ته قابلمه یا قالب را روغن ریخته، بادنجان‌های ورقه شده را می‌چینیم. یك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روی حرارت برمی‌داریم، كمی برنج می‌ریزیم و از مواد خورش كمی روی برنج ریخته، بادنجان می‌چینیم و به همین ترتیب لایه‌ها را ادامه داده و در انتها برنج می‌ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمی روغن روی برنج ریخته و دم‌كنی می‌گذاریم، 40 دقیقه دم بكشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمی‌گردانیم.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد
کدخبر:7134منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و پنجم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7134.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر