در تابستان چه خوراکی‌هایی بخوریم؟


یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در فصل تابستان از خوراکی‌هایی که تند و دارای فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس‌های تند و خردل هستند، باید پرهیز کرد.

به گزارش لقمه، علی حسینی گفت: در فصل تابستان باید بدانیم چه غذاهایی را نباید بخوریم. در این فصل افراد با مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب هستند بنابراین در این فصل باید از تمام خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی که حرارت بدن را بالا می‌برند و باعث خشکی می‌شوند، پرهیز کرد.

وی ادامه داد: مواد غذایی تند که دارای فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس‌های تند، خردل و سبزیجات تند هستند مانند سیر، پیاز، ترخون، نعناع، تره، شاهی و شوید کمتر مصرف شود.

این متخصص طب سنتی گفت: از مصرف غذاهایی مانند فسنجان، گردو و کنجددار به دلیل گرم بودن باید در این فصل پرهیز کرد و بهترین غذا در این فصل مصرف غذاهای زود هضم مانند ماهی تازه، گوشت مرغ همراه با آب انار ترش، آب غوره، آب لیمو و سماق، ماست و اسفناج، ماست و خرفه، آب‌دوغ خیار همراه با مقداری نان گندم، خورشت کدو، خورشت آلو اسفناج، سوپ جو و آش جو است.

حسینی ادامه داد: در فصل تابستان باید در مصرف نمک و غذاهای شور، تنقلاتی مانند چیپس و آجیل شور احتیاط کرد.

وی تصریح کرد: مصرف میوه‌های تازه که رطوبت زیادی دارند مانند آلو، آلوچه، آلبالو، گیلاس، توت، سیب، انگور، به، انار، خیار و هندوانه توصیه می‌شود.از طرفی نباید در مصرف شیرینی‌ها، شکلات‌ها و حتی شیرینی‌های طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه‌های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس در این فصل زیاده‌روی شود.

حسینی گفت: نوشیدن شربت‌هایی مثل انار، سکنجبین، نارنج، به لیمو و عناب مفید است و مصرف سبزی‌هایی مانند کاهو، خرفه، اسفناج، کدو و گشنیز توصیه می‌شود.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
کدخبر:7141منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و ششم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7141.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر