اگر می خواهید ته چینی درست کنید که رژیمی هم باشد، این غذا را حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای چهار نفر
برنج: 500 گرم
ماست: دو پیمانه
تخممرغ: یك عدد
زرده تخممرغ: سه عدد
زعفران: به میزان لازم
لوبیا سبز: 200 گرم
پیازچه: نصف پیمانه
گشنیز و جعفری: یك پیمانه
روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیا سبزهای شسته شده را ریز خرد كرده و در كمی روغن تفت میدهیم. پیازچه، گشنیز و جعفری را نیز ساطوری كرده و كنار میگذاریم. برنج را به مرحله آبكش رسانده و با ماست، تخممرغ، زردههای تخممرغ، زعفران، نمك و فلفل خوب مخلوط میكنیم.
كف قابلمه یا قالب فر را چرب كرده، ابتدا یك لایه از برنج مخلوط با ماست و تخممرغ را ریخته، سپس لایه سبزیجات را نیز روی آن میریزیم و در مرحله سوم یا نهایی دوباره برنج را میریزیم.
قالب را در فر به مدت 45 الی یك ساعت با دمای 170 درجه سانتیگراد میگذاریم تا دم بكشد یا این كه مواد تهچین را به همان صورت لایهای در قابلمه و با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه قرار داده تا بپزد.
نکات:
این ته چین به عنوان غذای رژیمی مصرف میشود كه علاوه بر مفید بودن، كم كالری نیز میباشد.
از این ته چین در كنار غذاهای ساده یا خورشی میتوانید استفاده كنید.
میتوانید در این ته چین از مرغ پخته و ریش شده نیز استفاده كنید. برای این كار مرغ را روی لایه سبزیجات ریخته و دوباره برنج مخلوط با ماست را بریزید.
بازگشت به صفحه نخست