با خواص درمانی انجیر آشنا شوید


یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از منیزیم،پتاسیم ،کلسیم و فسفر است و برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد و بیماری های تنفسی توصیه می‌شود.

به گزارش لقمه، علی حسینی در گفت‌وگویی در مورد خواص انجیر به عنوان یک میوه تابستانی گفت: انجیر طبع گرم و تر دارد و تعرق بدن را زیاد می کند به همین دلیل ادرار آور است و حرارت بدن را کم می کند.

وی ادامه داد: انجیر را می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی گفت: انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترول است.همچنین باعث کاهش فشار خون می شود چون منبع خوب پتاسیم است.

حسینی ادامه داد: انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی است و قند زیادی دارد و سرشار از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A،B،C است.

وی تصریح کرد: انجیر نقش موثری در رفع یبوست دارد و از ضعف عضلات جلوگیری می‌کند چون طبق مطالعات افرادی که روزانه 3 عدد یا بیشتر انجیر مصرف می کنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه انجیر میوه‌ای مملو از منیزیم است افزود: انجیر برای هضم بهتر غذا و کم خونی مفید است. مصرف این میوه برای افراد دارای کلسترول بالا و کسانی که اسید اوریک بالا دارند نیز توصیه می‌شود.

حسینی ادامه داد: انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد و بیماری های تنفسی مفید است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
کدخبر:7160منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و هشتم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7160.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر