روش تهیه پلـو ایتالیـایی


اگر از درست کردن پلوی معمولی خسته شدید می توانید این نوع پلو را هم امتحان کنید.

 

 مواد لازم
سینه مرغ یا فیله خلالی شده: 250 گرم

اسفناج خرد شده: 500 گرم

هویج خلالی شده: 300 گرم

پیاز سرخ شده: نصف پیمانه

ذرت: نصف پیمانه

محلول زعفران: دو تا سه قاشق سوپخوری

قـارچ خرد شده: 300 گرم

برنج: چهار پیمانه

نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم

نخودفرنگی و آبلیمو: به میزان لازم
 

طرز تهیه

ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و كمی روغن به آن اضافه می‌كنیم. خلال‌های مرغ را به آن افزوده كاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه كرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.

در ظرف دیگری قارچ‌های خرد شده را به همراه كمی روغن و یك قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ كشیده شود. بعد قارچ‌ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش كرده، برنج را آبكش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو است.
 

نکته: استفاده از نخودفرنگی در این پلو بستگی به ذائقه شما دارد.

 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
کدخبر:7169منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ سي مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7169.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر