فلفلها از نظر طب سنتی، طبع گرم دارند؛ بنابراین این غذا مناسب افرادی است که طبع سرد دارند و میزان رطوبت بدنشان بالاست.
مواد لازم:
1. سینه مرغ بدون استخوان: نیم کیلوگرم
2. برنج: دو پیمانه پخته
3. عسل: نصف فنجان
4. سس سویا: نصف فنجان
5. سیر خرد شده: یک قاشق چایخوری
6. نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
7. روغن کانولا: دو قاشق غذاخوری
8. پوست لیموترش خلال شده: یک فنجان
9. پیاز: سه عدد خرد شده
10. فلفل قرمز: یک عدد
11. فلفل سبز: یک عدد
12. فلفل زرد: یک عدد
روش تهیه:
1. داخل یک کیسه نایلون تکههای سینه مرغ را که به صورت مکعبی بریدهاید، بریزید و به آن عسل، نصف مقدار سس سویا و سیر اضافه کنید.
2. در کیسه نایلون را ببندید و حدود 12 تا 15 دقیقه صبر کنید.
3. در این فاصله بهتر است فلفلهای رنگیتان را قالب بزنید. برای این کار، هر فلفل را به چهار قسمت تقسیم کنید.
4. پیشنهاد میشود قالبهای دلخواه را از روی پشت فلفل بگذارید و اطراف قالب را برش بزنید.
5. آنها را داخل آبی که از قبل جوش آوردهاید بریزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
6. برنج را هم بپزید. باقیمانده سس سویا را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و کنار بگذارید. اکنون تکههای مرغ را از داخل کیسه بیرون آورده و داخل ماهیتابه بریزید.
7. خلال لیموترش و پیاز را به مجموعه اضافه کنید. بگذارید مرغ بهآرامی بپزد و آب بیندازد و بعد سرخ شود. سپس روغن کانولا را اضافه کنید.
8. برای سرو کردن میتوانید حسابی سلیقه به خرج دهید و تحسین مهمانها را برانگیزید. ابتدا برنج را داخل ظرف بریزید. سپس تکههای مرغ را روی آن قرار داده و درنهایت فلفلها را به شکلی که در تصویر میبینید، روی غذا بگذارید تا تزئین غذای شما کامل و آماده سرو شود.
9. مواد اولیهای که اشاره شدند برای تهیه غذا ویژه شش تا هشت نفر است.
نظر متخصص تغذیه چیست؟
معجزه پروتئین سبک
مرغ، به ویژه سینه آن زودهضم است زیرا چربی نداشته و از نظر ساختار اسیدهای آمینه، جزء انواع سبک به حساب میآید. بنابراین مصرف آن برای همه افراد، بهویژه افرادی که دچار مشکل هضم هستند، منعی ندارد.
استفاده از پوست لیموترش نیز میتواند این گوشت را خوشعطر و طعم کرده و به هضم و جذب بهتر آن کمک کند. مصرف انواع فلفلها نیز تامینکننده آنتیاکسیدان مورد نیاز بدن است زیرا هر یک از این فلفلهای رنگی حاوی آنتیاکسیدان هستند. این فلفلها به دلیل ویتامین C موجود در آنها به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
نظر متخصص طب سنتی چیست؟
مرغ عسلی
یکی از ترکیبهایی که برای مدتی طولانی تکههای مرغ در آن قرار میگیرند، عسل است. این خوراکی حاوی 80 درصد قند ساده مانند گلوکز و فروکتوز است. با قرار گرفتن مرغ داخل عسل، قندهای آن باعث نرم شدن بافت گوشت شده و خواص دارویی آن نیز وارد گوشت میشود. ترکیب دیگر موجود در این غذا، لیموترش است.
فلفلها از نظر طب سنتی، طبع گرم دارند؛ بنابراین این غذا مناسب افرادی است که طبع سرد دارند و میزان رطوبت بدنشان بالاست.
بازگشت به صفحه نخست