روش تهیه ته‌چین شیرازی


ته‌چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور آن در شیراز به شرح زیر است.

مواد لازم

فیله مرغ (خرد شده) 500 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
زرشک 4 قاشق سوپ خوری
شکر (نرم و دانه ریز) 1 قاشق سوپ خوری
بادنجان (ورقه ای خرد و تلخی گرفته) 4 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
ماست سه چهارم پیمانه
کره (ذوب شده) 100 گرم
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
برنج 4 پیمانه
زعفران خشک 1 قاشق چای خوری
خلال پسته مقداری برای تزیین
خلال بادام مقداری برای تزیین
 

طرز تهیه

1. فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
2. در تابه ای مقداری روغن ریخته، سپس زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید.
3. بادنجان ها را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
4. در ظرفی، زرده های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید.
5. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
6. در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید، سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، به همین ترتیب مرغ، بادنجان و زرشک را لابه‏لای برنج بریزید، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 60 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید.


نکته: در صورت عدم دسترسی به قالب، می‌توانید از تابه نچسب استفاده کنید.
 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور
کدخبر:7190منبع:ساناز سانیاتاریخ انتشار:۱۳۹۳ اول شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7190.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر