مواد لازم برای شش نفر
برنج: چهار پیمانه
گوشت گوسفند یا بره: 500 گرم
لوبیا چشم بلبلی: دو پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
روغن محلی: 100 گرم
زردچوبه: سه قاشق چایخوری
نمك: به میزان لازم
طرز تهیه
پیازها را خرد كرده با كمی روغن سرخ میكنیم تا طلایی شود سپس زردچوبه را به آن افزوده و تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعههای بزرگ تقسیم كرده با پیاز تفت میدهیم.
لوبیا را هم اضافه كرده و میگذاریم تا مواد روی حرارت ملایم بپزد. بعد از 30 دقیقه نمك را اضافه كرده و اجازه میدهیم تا كاملا مواد پخته شوند. پس از پخت گوشت و لوبیا، برنج را شسته به همراه شش پیمانه آب، باقیمانده روغن و نمك اجازه میدهیم تا روی حرارت ملایم دم بكشد و مانند كته شود.
پس از دم كشیدن، مخلوط گوشت و لوبیا را روی پلو ریخته و چلو دیزی را با ماست سفت یا ترشی سرو میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست