روش تهیه خورش گوشت با سس سیر


این خورش از غذا های کشور های عربی حوزه خلیج فارس است.

مواد لازم برای 5 نفر:

پیاز نگینی خرد شده / یک عدد
روغن / 3قاشق سوپخوری
سیر / 3حبه، خرد شده
گوشت گوسفندی / 500گرم، خرد شده

مواد لازم برای تهیه سس:

فلفل سیاه / یک قاشق سوپخوری
سیر خرد شده /10عدد
پودر زنجبیل /2قاشق سوپخوری
فلفل قرمز/ یک قاشق چایخوری
ادویه مخلوط /یک قاشق سوپخوری
دارچین / یک قاشق چایخوری
پودر هل / یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز / دو قاشق چایخوری
زیره / یک قاشق چایخوری
محلول زعفران / یک دوم قاشق چایخوری
نمک / دو قاشق چایخوری
گوجه فرنگی / 2عدد، رنده شده
رب گوجه / 2قاشق سوپخوری
آب لیمو / 3قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید، سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید تا رنگ آن طلایی شود. تکه های گوشت را اضافه کرده وهم بزنید تا آب آن تبخیر شود. تمام مواد لازم سس به جز گوجه فرنگی، رب وآبلیمو را اضافه کرده وبه مدت 5دقیقه هم بزنید. سپس گوجه فرنگی رنده شده را همراه با رب، آب لیمو و یک پیمانه آب اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن آب خورشت، درب قابلمه را بسته وبا حرارت ملایم به مدت یک ساعت و نیم بپزید. می توانید آب لیمو را بعد از پختن گوشت اضافه کنید و غذا را با پلوی زعفرانی با نان میل کنید.

نکته: این دستور 35 گرم کربوهیدرات، 95 گرم پروتئین، 150 گرم چربی و 1870 کیلو کالری انرژی دارد.
 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
کدخبر:7209منبع:هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7209.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر