روش تهیه مقلوبه؛ غذای لبنانی


غذاهای عربی و لبنانی طعم خاصی دارند که تقریبا با ذائقه ما ایرانی ها جور در می‌آید. آنها در غذاهای خود ارده یا نخود زیاد استفاده می کنند و روغن مصرفی‌شان بیشتر مواقع روغن کنجد است.

مواد لازم

• سه پیمانه برنج آبکش شده

• سه عدد بادمجان حلقه شده کوچک

• سه عدد سیب‌زمینی حلقه شده

• دو عدد پیاز حلقه شده

• 150 گرم گوشت راسته یا خورشی

• روغن

• نمک، بهارات ( ادویه عربی)

• زردچوبه و دارچین

 

 

طرز تهیه

1. برای آماده کردن مقبوله، بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و پیاز را سرخ می‌کنیم. گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز می‌پزیم. کف ظرف تفلون را چرب کنید و نان بگذارید.

2. روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیب‌زمینی، پیاز و بادمجان قرار دهید و روی آن‌ها دارچین و بهارات بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم یک و نیم ساعت می‌گذاریم تا دم بکشد.

3. برای تهیه بهارات به تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین، هل، گل‌محمدی، فلفل قرمز یا ســیاه، جوزهندی رنده شده یک عدد نیاز دارید.

4. همه مواد باید به یک اندازه باشند به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت دهید. سپس آنها را آسیاب و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور
کدخبر:7211منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ سيزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7211.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر