این نوع پاستا یک نوع غذای چینی است که به ذائقه ما ایرانی ها هم نزدیک است.
مواد لازم
پاستا پنه: 400 گرم
سینه مرغ خرد شده: چهار تكه
قارچ: 300 گرم
سبزی معطر شامل (گشنیز، نعنا و ترخان): یك پیمانه
سیر: سه حبه
كره: 50 گرم
روغن زیتون: نصف پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ماكارونی را به آب در حال جوش اضافه كرده، وقتی كه كمی نرم شد، به مرحله آبكش میرسانیم.
مرغ را با كمی كره در تابه داغ با حرارت بالا تفت میدهیم تا طلایی شده، سپس در تابه را میگذاریم تا پخته شود. سیرها را له كرده و در اواخر پخت به مرغ اضافه میكنیم. قارچها را نیز با كمی كره تفت میدهیم. ماكارونی را همراه قارچ و مرغ در ظرفی جداگانه به همراه نمك، فلفل و روغن زیتون به مدت سه دقیقه تفت میدهیم. هنگام سرو، سبزیجات معطر را خرد كرده، روی مواد ریخته و میل میكنیم.
نکات:
در روش چینی پخته شدن به معنای تفت دادن است.
در چین نوعی قارچ به نام قارچ سیاه وجود دارد كه برای تهیه این غذا از آن استفاده می شود، اما به علت نبودن این قارچ در ایران از قارچ معمولی استفاده میكنیم.
بهتر است برگ ترخان را خرد نكنیم تا زیبایی بیشتری داشته باشد.
بازگشت به صفحه نخست