روش تهیه دلمه کلم


دلمه انواع مختلف دارد که شما می توانید دلمه کلم را به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم برای شش نفر

كلم برگ: یك عدد
پیاز: سه تا چهار عدد
سبزی دلمه خرد شده: یك پیمانه
گوشت چرخكــرده: 500 گــرم
برنج آبكش شده: یك و نیم پیمانه
لپه پخته شده: نصف پیمانه
سركه: 4/1 پیمانه
شكر: 4/1 پیمانه
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
 

طرز تهیه

آب را در قابلمه بزرگی ریخته روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. قسمت سفت ساقه روی كلم را با چاقو جدا كنید. كلم را به صورت درسته در آب جوش قرار داده تا كمی بجوشد به كمك دو كفگیر برگ‌های كلم را دانه دانه جدا كنید. كمی كه ساقه برگ‌ها نرم شد از قابلمه در آورید به همین ترتیب تا انتها برگ‌ها را جدا كنید.

دو عدد از پیازها را سرخ كرده، گوشت را به آن اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی را به آن افزوده و اجازه می‌دهیم تا سرخ شود. نمك، فلفل و زردچوبه را به اندازه دلخواه اضافه كرده، سپس برنج، لپه و سبزی را با این مواد مخلوط می‌كنیم. مواد فوق را داخل برگ كلم‌های پخته شده ریخته، می‌پیچیم و داخل قابلمه می‌گذاریم. در ظرفی جداگانه دو عدد پیاز دیگر را تفت داده و یك تا دو قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه می‌كنیم، سپس آب را می‌افزاییم، آب كه به جوش آمد، آن را روی دلمه‌ها می‌ریزیم. آب دلمه باید اندازه‌‌ای باشد كه كمی روی دلمه‌‌ها را بپوشاند، در اواخر پخت شكر را در یك لیوان آب حل كرده و به همراه سركه به دلمه‌ها اضافه می‌‌كنیم.
 

نکات
میتوانید از همین مواد داخل یك لایه پیاز ریخته و همراه كلم سرو كنید.
سبزی دلمه شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخان و نعنا است.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور
کدخبر:7224منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ پنجم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7224.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر