تهیه این نوع غذای روسی بسیار آسان است همچنین اینکه ما ایرانی ها بادنجان را خیلی دوست داریم.
مواد لازم
• سه تا چهار عدد بادمجان بزرگ
• روغن سرخ کردنی
• یک دسته شوید
• دو حبه سیر
• یک عدد گریپ فروت
• نمک
طرز تهیه
1. بادمجان ها را پوست گرفته و آن را از طول چند قاچ بزنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
2. آنها را در یک کاسه قرار دهید و صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف، پهن کنید و روی آنها شوید خرد شده بریزید. روی آن آب گریپ فروت ریخته و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست