رژیم‌غذایی برای کاهش خطر سکته مغزی در زنان مسن


متخصصان می‌گویند رژیم غذایی غنی از پتاسیم خطر سکته مغزی را در زنان مسن کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، در این بررسی محققان به مطاله روی بیش از 90 هزار زن 50 تا 79 سال در مدت 11 سال پرداختند و میزان پتاسیم مصرفی در مواد خوراکی طبیعی و موارد سکته مغزی را در فوتی‌ها ارزیابی کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد زنانی که بیشترین میزان پتاسیم را مصرف کرده بودند نسبت به گروه دیگر 12 درصد کمتر به سکته مغزی ناشی از عوامل مختلف مبتلا شده بودند. همچنین شرکت‌کنندگان گروه اول 10 درصد کمتر در معرض مرگ و میر ناشی از عوامل بیماری‌زای مختلف در طول دوره مطالعه بوده‌اند.

«سیلویا واسرتیل»، یکی از محققان این مطالعه از دانشکده پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک گفت: میوه‌ها و سبزیجات منبع غنی از پتاسیم هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، پتاسیم ماده مغذی حائز اهمیتی در رژیم غذایی است زیرا تاثیر نمک را کاهش می‌دهد و ممکن است به پیشگیری از فشارخون بالا که خود عامل سکته مغزی و بیماری‌های قلبی است کمک کند.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
کدخبر:7268منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ پانزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7268.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر