طرز تهیه بوریتو گوشت؛ غذای ایتالیایی


در این دستور (meat burrito recipe) با خوراکی ایتالیایی آشنا می شوید.

مواد لازم برای دو نفر

راسته گوساله: 100 گرم
فلفل دلمه ای: یك عدد
قارچ: چهار عدد
پیاز: دو عدد
خمیر پیتزا یا نان لواش: یك عدد
پنیر پیتزا: 100 گرم
روغن و سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
 

طرز تهیه

گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد می‌نماییم. گوشت‌ها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با گوشت‌ تفت می‌دهیم. خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن كرده، مواد را داخل آن می‌ریزیم و رول می‌كنیم، سپس سس گوجه‌فرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۲۸ شهريور
کدخبر:7290منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و هشتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7290.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر