روش تهیه تاکو بیف‌ پای


با گوشت گوسفند و گوساله انواع غذاها را می‌توان درست کرد، اما به گوشت گوساله بیف می گویند.

مواد لازم

• روغن زیتون

• 410 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی

• 6 عدد نان تورتیلا

• 340 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک عدد پیاز کوچک خرد شده

• یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده

• یک قاشق چایخوری پودر چیلی

• ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین

• 110 گرم پنیر چدار رنده شده

• برگ‌های تازه گشنیز

 

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب پای را با روغن زیتون چرب کنید. یک قاشق غذاخوری پر از کنسرو گوجه‌فرنگی رنده شده در آن بریزید و کف قالب پخش کنید. 4 عدد از نان‌های تورتیلا را روی آن بچینید. سپس آن را کنار بگذارید.

2. در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه‌ای را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه آنها را تفت دهید. نیمی از کنسرو گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت به جوش بیایند. دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و سپس از روی حرارت بردارید.

3. از سس گوشت داخل قالب روی نان‌های تورتیلا بریزید. بقیه نان‌ها را به صورت نوارهای باریک برش دهید. به صورت شطرنجی آنها را روی مخلوط گوشت بچینید. روی آنها پنیر بریزید. در آخر هم بقیه کنسرو گوجه‌فرنگی را بریزید.

4. آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو نیز آن را با گشنیز تازه تزئین کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
کدخبر:7300منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و سوم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7300.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر