طرز تهیه سوپ سیب و سیب‌زمینی با طعم سیر


این سوپ طعمی جدید و خوشمزه دارد و به راحتی می توانید آن را امتحان کنید.

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری کره

• یک عدد سیب‌زمینی پوست‌کنده و خرد شده

• یک عدد پیاز متوسط خرد شده

• یک عدد رازیانه خرد شده

• دو حبه سیر رنده شده

• 3 پیمانه آب مرغ کم‌نمک

• دو عدد سیب پوست‌کنده و خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• نصف پیمانه خامه هم‌زده

• خلال‌های نازک سیب

• ماست یونانی

• فلفل هندی

 

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سیب‌زمینی، پیاز، رازیانه و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

2. آب‌مرغ، سیب خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید تا آب بجوشد، سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود 10 دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود تا سیب و سیب‌زمینی نرم شوند. آنها را به طور مرتب هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید به آرامی خنک شود.

3. همه مواد را داخل غذاساز بریزید. در آن را ببندید و هم بزنید تا پوره و یکدست شوند. سوپ را داخل قابلمه برگردانید. خامه را اضافه کنید. برای مزه‌دار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید.

4. هر کاسه را با یک قاشق ماست، خلال سیب و فلفل هندی تزئین و سرو کنید.
 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
کدخبر:7302منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و سوم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7302.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر