تعیین جنسیت جنین با تاثیر میوه و سبزیجات


دنبال كردن یك رژیم غذایی خاص و درست به زوج‌های جوان كمك می‌كند توانند جنسیت كودك خود را تا حد زیادی تعیین كنند.

به گزارش لقمه، سایت مصرف غذاهایی كه منابع غنی از دو ماده معدنی كلسیم و منگنز هستند مثل سبزیجات سبز رنگ پیش از باردار شدن، احتمال به دنیا آوردن فرزند دختر را افزایش می‌دهد.

متخصصان با مطالعه روی گروهی از زنان داوطلب متوجه شدند كه با دنبال كردن این رژیم غذایی، ۸۰ درصد از آنها فرزند دختر بدنیا آوردند. از سوی دیگر زنانی كه بیشتر از خوراكی‌های حاوی پتاسیم و سدیم مثل موز و سیب زمینی استفاده كرده بودند، احتمال پسرزایی بیشتری داشتند البته این مورد دوم هنوز به طور جداگانه مورد آزمایش قرار نگرفته است.

این متخصصان معتقدند كه دنبال كردن یك رژیم غذایی خاص و درست به زوج‌های جوان كمك می‌كند كه جنسیت كودك خود را تا حد زیادی بتوانند تعیین كنند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این رژیم غذایی باید چندین هفته پیش از باردار شدن به كار گرفته شود. این متخصصان برای دستیابی به نتایج فوق مدت ۵ سال روی ۱۷۲ زوج آزمایش كردند كه تمایل داشتند فرزند دختر داشته باشند.

● چه بخوریم؟
انواع معینی از میوه‌ها و سبزی‌ها به خاطر ارزش تغذیه‌ای ویژه باید به طور منظم در طول روز انتخاب شوند و این‌ها انواعی هستند كه حاوی ویتامین A و C و فیبرند. همچنین تنوع در انتخاب نكته مهمی است، زیرا میوه‌ها و سبزی‌ها مواد مغذی دیگری چون فولات، پتاسیم، كلسیم و آهن را نیز فراهم می‌كنند.
انتخاب متنوع باعث می‌شود كه ما از فواید بیشتر میوه‌ها و سبزی‌ها بهره‌مند شویم بر طبق توصیه متخصصین تغذیه، مصرف مكمل‌های رژیمی به جای میوه و سبزی كار اشتباهی است. زیرا مكمل‌ها فواید تغذیه‌ای شناخته شده یا ناشناخته میوه‌ها و سبزی‌ها را ندارند. غذاهای غنی از فولات خطر نقص‌های تولد را كاهش می‌دهد. لوبیاهای خشك، كلم دكمه‌ای، مارچوبه، آب گوجه فرنگی و آب پرتقال منابع غنی از فولات هستند.
● اندازه هر واحد
به پیشنهاد انستیتو ملی سرطان یك واحد میوه و سبزی عبارت است از:
۱) یك میوه متوسط یا نصف فنجان میوه خرد شده
۲) سه چهارم فنجان یا ۱۸۰ میلی‌لیتر آب میوه صد در صد خالص
۳) یك چهارم فنجان میوه خشك
۴) نصف فنجان سبزی‌های خام بدون برگ یا پخته شده
۵) یك فنجان سبزی‌های برگ‌دار خان مثل كاهو
۶) نصف فنجان، لوبیای پخته، نخود، عدس، لوبیای قرمز و لوبیای چیتی
در انتخاب میوه‌ها و سبزی‌های دریافتی و روزانه افراد، انستیتوی ملی سرطان توصیه می‌كند:
حداقل یك واحد میوه یا سبزی غنی از ویتامین A در روز انتخاب شود.
حداقل یك واحد میوه یا سبزی غنی از ویتامین C در روز انتخاب شود.
حداقل یك واحد میوه یا سبزی غنی از فیبر در روز انتخاب شود.
چندین واحد از سبزی‌های خانواده كلم در هفته نقش حفاظتی در برابر برخی سرطان‌ها دارند.
▪ منابع غنی از ویتامین A:
زردآلو، گرمك، هویج، كلم‌پیچ، كاهو، انبه، برگ خردل، كدو تنبل، اسفناج، سیب‌زمینی شیرین، كدو زمستانی.
▪ منابع غنی از ویتامین C:
زردآلو، گل كلم، كلم، گرمك، گریب فروت، خربزه، كیوی، انبه، برگ خردل، پرتقال، آناناس، اسفناج، توت فرنگی، فلفل دلمه‌ای، نارنگی، گوجه فرنگی، هندوانه، آلو.
▪ منابع غنی از فیبر:
سیب، موز، انگور سیاه، كلم بروكسل، هویج، گیلاس، نخود و لوبیای پخته، خرما، انجیر، گریب فروت، كیوی، پرتقال، گلابی، آلو، تمشك، اسفناج، توت فرنگی، سیب زمینی شیرین.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
کدخبر:7309منبع:پزشکان بدون مرزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و چهارم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7309.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر