طرز تهیه خورش کاری قیمه


لقمه: خورش کاری قیمه یکی از انواع خورش هاست و انرژی کل این خورش 2483 کیلوکالری است.

 

مواد اولیه:

گوشت خردشده بدون چربی          750 گرم
پیاز                                           یك عدد
نخودفرنگی                                یك پیمانه
رب گوجه‌فرنگی                           یك قاشق غذاخوری
ادویه‌كاری                                  یك قاشق غذاخوری
آب، نمك، زردچوبه                        به میزان لازم
روغن                                        به میزان لازم
تخم گشنیز                                نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزكوبیده                          نصف قاشق چایخوری
ماست                                       3/1 پیمانه

 
طرز تهیه:
پیاز را رنده كرده و در روغن با زردچوبه سرخ می‌كنیم سپس گوشت را اضافه كرده و به همراه رب گوجه‌فرنگی در پیاز سرخ می‌كنیم بعد آب ریخته و می‌گذاریم گوشت بپزد وقتی گوشت پخته شد، نخودفرنگی، تخم گشنیز، ادویه‌كاری، نمك و فلفل را اضافه كرده و می‌گذاریم 35 دقیقه دیگر با شعله ملایم بپزد، سپس ماست را اضافه می‌كنیم و ده دقیقه دیگر می‌پزیم. (این غذا را باید دائما هم بزنید تا ته نگیرد) پس از این ده دقیقه غذا آماده سرو است.


در تاریخ ۱۳۹۰ چهارشنبه ۳ اسفند
کدخبر:732منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ سوم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-732.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر