سالاد تبوله عربی یكی از معروفترین سالادهای خاورمیانه است كه در بیشتر كشورهای عربی به عنوان پیش غذا و همراه آن سرو میشود.
مواد لازم:
بلغور گندم: نیم پیمانه
جعفری تازه: 100 گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری
پیاز: یك عدد كوچك
پیازچه: سه عدد متوسط
گوجهفرنگی: سه عدد متوسط
خیار: دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه: یک عدد
روغن زیتون، نمك و فلفل: به میزان لازم
برگ كاهو برای سرو كردن یا تزئین: به مقدار لازم
روش تهیه:
1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.
2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجهفرنگی و خیار) را نگینی خرد كنید.
3- در یك كاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط كنید و بلغور، آبلیمو، نمك، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه كنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ كاهو سرو كنید.
بازگشت به صفحه نخست