دستور تهیه سوپ یوشیتو + عکس


سوپ یوشیتو یکی از انواع سوپ های ژاپنی است که بسیار مقوی و خوشمزه است.

مواد لازم
گوشت سینه مرغ  1/2
هویج  2عدد
سیب زمینی  1عدد
پیاز  1عدد
ارد 2قاشق
خامه 2قاشق
کلم بروکلی 1بوته


طرز تهیه:
مرع را خرد کرده پیاز را ریز کرده سیب زمینی و هویج را نیز مکعبی کرده همه را تفت داده ارد زده کم کم شیر اصافه کرده نمک و فلفل را اضافه کرده و می گذاریم تا جا بیفتد.

کلم بروکلی را در کمی آب و نمک جوشانده و در پایان به سوپ اصافه می کنیم. حالا می توانید روی سوپ را با کلم بروکلی و کمی شیر یا خامه تزیین کنید.

دستور غذا: فرزانه جوادی

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
کدخبر:7339منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ ششم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7339.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر