دستور تهیه نان سیر


نان سیر را می توانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی مصرف کنید.

مواد لازم

• 5 حبه سیر

• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 1 بسته نان تست بزرگ

• ½ پیمانه کره

• 1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

• 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده (اختیاری)

 

طرز تهیه

1. برای تهیه نان سیر، ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم كنید.

2. سیر را خرد كنید و آن را در یک ظرف بریزید، روغن زیتون را اضافه كنید و روی حرارت به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا كمی نرم شود. سیر باقیمانده را هم خوب خرد كنید و همراه با کره، جعفری و پنیر پارمسان به خوبی مخلوط كنید و سپس مخلوط بالا را به آن اضافه كنید. این مخلوط را بر روی دو طرف برش های نان بمالید.

3. نان سیرها را حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید. آن ها را از فر خارج و سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۲۸ شهريور
کدخبر:7343منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و هشتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7343.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر