ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند


خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث افزایش سلامت مغز می شود.

به گزارش لقمه، خوردن یک وعده ماهی کبابی یا پخته شده، باعث بیش تر شدن ماده خاکستری مغز می شود. کارشناسان قبلا می گفتند، اثر آنتی اکسیدان های موجود در امگا 3 باعث افزایش سلامت مغز می شود اما تحقیقی جدید که در دانشگاه پیتسبورگ آمریکا انجام شده، نشان می دهد خوردن هر نوع ماهی، فارغ از اینکه چقدر امگا 3 دارد، برای مغز مفید است.

هم چنین کسانی که ماهی می خورند، در بخش های مربوط به حافظه و هشیاری، مغز بزرگ تری دارند.


دکتر جیمز بکر، پرفسور دانشگاه پیتسبورگ در این باره گفت:«مطالعه ما نشان می دهد که افرادی که ماهی آب پز یا کبابی و نه سرخ شده، می خورند در مناطق مربوط به حافظه و هشیاری مغز بزرگ تری دارند. رابطه ای هم بین مقدار امگا 3 و این تغییرات در مغز پیدا نکردیم که یک کم غافلگیرمان کرد.»


به گزارش سایت «دیلی میل»،دانشمندان می گویند، سبک زندگی، مثل خوردن ماهی، بیش تر روی تغییرات اساسی در مغز اثر می گذارد تا عوامل بیولوژیک.

 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
کدخبر:7368منبع:سلامانهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سي شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7368.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر