دستور پخت دمی اسفنــاج


لقمه: اسفناج مقدار زیادی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک دارد و به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد.

مواد اولیه :

برنج                                   سه پیمانه
كشمش پلویی                      100 گرم
گوشت چرخ‌كرده و اسفناج        از هر کدام 300 گرم
پیاز سرخ شده                       دو قاشق سوپخوری
گوجه‌فرنگی                           پنج عدد
نمك، فلفل و زردچوبه و کره        به میزان لازم
 

طرز تهیه:                                                                                                                                         
برنج را با كره، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده، نمك، ادویه و آب بگذارید چند جوش بزند و بعد اسفناج‌های شسته شده را خرد یا ساطوری كنید. برنج كه نیم پز شد اسفناج‌ها را اضافه كرده و به آرامی یك یا دو بار هم بزنید و در قابلمه را گذاشته تا دم بكشد. سپس در دیس كشیده و روی آن را با گوشت چرخ كرده سرخ شده به همراه پیاز و كشمش سرخ شده بپوشانید. (این غذا به خاطر اسفناج و گوجه‌فرنگی سرشار از آهن و ویتامین است.)

آموزش از خانم منیره شموشکی کارشناس آشپزی از گلستان

در تاریخ ۱۳۹۰ يکشنبه ۳۰ بهمن
کدخبر:738منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۰ سي بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-738.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر