لقمه: اسفناج مقدار زیادی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک دارد و به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد.
مواد اولیه :
برنج سه پیمانه
كشمش پلویی 100 گرم
گوشت چرخكرده و اسفناج از هر کدام 300 گرم
پیاز سرخ شده دو قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی پنج عدد
نمك، فلفل و زردچوبه و کره به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را با كره، گوجهفرنگیهای رنده شده، نمك، ادویه و آب بگذارید چند جوش بزند و بعد اسفناجهای شسته شده را خرد یا ساطوری كنید. برنج كه نیم پز شد اسفناجها را اضافه كرده و به آرامی یك یا دو بار هم بزنید و در قابلمه را گذاشته تا دم بكشد. سپس در دیس كشیده و روی آن را با گوشت چرخ كرده سرخ شده به همراه پیاز و كشمش سرخ شده بپوشانید. (این غذا به خاطر اسفناج و گوجهفرنگی سرشار از آهن و ویتامین است.)
آموزش از خانم منیره شموشکی کارشناس آشپزی از گلستان