مراکز تهیه و توزیع غذا رتبه‌بندی می‌شوند


رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از برگزاری جلسه هم اندیشی با اصناف به منظور استفاده از توان و حضور فعال اصناف برای اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، خبر داد.

به گزارش لقمه، کاظم ندافی با اعلام این خبر گفت: نشست هم اندیشی با اصناف در راستای اجرای مفاد آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دستور عمل ها و چک لیست های جدید و عملیاتی شدن سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار برگزار شد.

 

وی گفت: در سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار، وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی مانند رستوران ها رتبه بندی می شوند.

 

ندافی افزود: این نشست همچنین به منظور اجرای برنامه خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی با استفاده از توان اصناف و حضور فعال آنها برای اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، برگزار شد.

 

وی افزود: در این نشست بر ضرورت همکاری اصناف در اجرایی شدن هر چه بهتر آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی تاکید شد.

 

ندافی گفت: در این جلسه هم اندیشی، علاوه بر اینکه کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار به توضیح دستور العمل ها پرداختند نمایندگان اصناف نیز به بیان نظرات خود پرداختند و انتظاراتی نظیر همکاری در جلوگیری از فعالیت غیر مجاز اصنافی که بدون پروانه کسب مشغول فعالیت می باشند، را مطرح نمودند.

 

وی افزود: در ادامه این نشست، با اعلام همکاری کامل اتاق اصناف کشور برای اجرای برنامه های بهداشتی مقرر شد که نشست های کارشناسی ادامه یابد.

 

نشست هم اندیشی با اصناف با حضور معاون اجرایی اتاق اصناف کشور، نائب رئیس اتاق اصناف تهران و روسای اتحادیه های مرتبط و مسولان و کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برگزار شد.



بازگشت به صفحه نخست


در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
کدخبر:7383منبع:وزارت بهداشتتاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7383.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر