خورش ماست را برای آخر هفته تان بپزید!


خورش ماست یا "پخته بریون" یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که تهیه آن در آخر هفته خالی از لطف نیست.

مواد لازم

گوشت گردن بدون استخوان: 250 گرم (یا 300 گرم با استخوان)
ماست چکیده: 2ونیم کیلو
شکر: یک پیمانه سرخالی
زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
آب : 2 تا 3پیمانه
پیاز: یک عدد
گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده و خلال پسته، بادام و زرشک: کمی برای تزئین


روش تهیه

گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملا بپزید. بعد از جدا کردن استخوان‌ها، گوشت را با گوشتکوب، خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود. حالا وقت اضافه کردن زرده‌های تخم‌مرغ، ماست و شکر است و بعد می‌توانید این مایع را روی حرارت بگذارید. مواد را تا زمان جوش آمدن حسابی هم بزنید و بعد از جوش آمدن گوشت کوبیده شده را در تابه بریزید و مخلوط ماست، زرده تخم‌مرغ و شکر را به آن اضافه کرده و حسابی هم بزنید. بعد هم به این معجون کش‌دار زعفران آب کرده و اگر دل‌تان خواست گلاب اضافه کنید و با زرشک، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

 

بعضی ها دوست دارند که این خورش را سرد بخورند. پس خورش را 24 ساعت پیش از آمدن مهمان‌ها درست کنید و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و روز مهمانی آن را سرد سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
کدخبر:7386منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ چهارم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7386.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر