طرز تهیه ترشی بندری


ترشی بندری از انواع خوشمزه ترشی هاست که دستور آن نیز ساده است.

مواد لازم:

گوجه ١٠ كیلو

هویج ٤ كیلو

گل كلم ٣ عدد

كلم ١ عدد بزرگ

سیب زمینی ترشی ٣ كیلو

سیر ٤ گل
پیاز ٤ عدد متوسط

سركه ٥ كیلو

فلفل سبز شمالی تند به مقدار لازم

ادویه ترشی:  گلپر، نمك، زردچوبه
 

طرز تهیه:

ابتدا تمام مواد را به صورت نگینی ریز میكنیم سپس گوجه ها را پوره كرده و میگذاریم بجوشد وقتی آب انداخت، سركه را اضافه میكنیم و میگذاریم كمی بجوشند( توجه داشته باشید مقدار سركه باید نصف مقدار گوجه ها باشد)
بعد گوجه های داغ را از صافی عبور میدهیم و روی مواد میریزیم سپس ادویه ها را به مواد اضافه می كنیم و میگذاریم خنك شوند در آخر در ظرف را با سلفون پوشانده و در جای خنكی میگذاریم.
در ضمن این مواد ترشی به اندازه یك دبه بزرگ میده برای مصرف كمتر میتونید نسبت مواد رو كم كنید.

 

دستور از: عاطفه نوروزی

 

بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۵ مهر
کدخبر:7402منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ پنجم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7402.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر