قطاب، از انواع شیرینی های ایرانی است که بیشتر در شهر یزد تهیه می شود ومعروف است.
مواد لازم
آب 250 گرم
روعن 75گرم
آرد 300 گرم
پودر بادام 100گرم
شکر 200 گرم
جوز هندی 1/4قاشق چای خوری
هل به میزان دلخواه
طرز تهیه
آب و روعن را روی حرارت می گذاریم آب گرم شود تا حدی که کمی دست بسوزد بعد آرد را اضافه کرده تا خوب بپزد و خمیری کاملا یکدست درست شود.
این خمیر را می گذاریم کمی خنک شود، بعد خمیر را در دست پهن کرده و با قاشق از مواد فوق که با هم مخلوط کردیم، داخل خمیر می گذاریم و آن را می پیچیم و در روعن داع سرخ می کنیم.
وقتی سرد شد در پودر قند می غلتانیم و حالا آماده پذیرایی است.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست