طرز تهیه قطاب در خانه


قطاب، از انواع شیرینی های ایرانی است که بیشتر در شهر یزد تهیه می شود ومعروف است.

مواد لازم

آب  250 گرم

روعن  75گرم

آرد   300 گرم

پودر بادام 100گرم

شکر 200 گرم

جوز هندی 1/4قاشق چای خوری

هل به میزان دلخواه

 

طرز تهیه

آب و روعن را روی حرارت می گذاریم آب گرم شود تا حدی که کمی دست بسوزد بعد آرد را اضافه کرده تا خوب بپزد و خمیری کاملا یکدست درست شود.

این خمیر را می گذاریم کمی خنک شود، بعد خمیر را در دست پهن کرده و با قاشق از مواد فوق که با هم مخلوط کردیم، داخل خمیر می گذاریم و آن را می پیچیم و در روعن داع سرخ می کنیم.

وقتی سرد شد در پودر قند می غلتانیم و حالا آماده پذیرایی است.

 

دستور از فرزانه جوادی



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر
کدخبر:7406منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هفدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7406.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر