می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چند راه را برای سالم تر شدن ساندویچ تان و کم شدن کالری آن امتحان کنید.
به گزارش لقمه، آنچه در پی می آید، گروهی از بهترین خوراکی هایی است که می توانید به ساندویچ تان اضافه کنید:
آووکادو
هم چربی های مفید برای قلب دارد که کلسترول بد را کم می کند، هم آنتی اکسیدان هایی که با بیماری ها مبارزه می کنند و ضد بالا رفتن سن هستند. هم چنین شامل تقریبا 20 ویتامین و ماده معدنی متفاوت است.
ریحان
ریحان تازه علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، ضدالتهاب است. التهاب می تواند باعث پیری زودرس و بیماری های قلبی- عروقی شود. ریحان هم چنین غنی از ویتامین آ است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
پیاز
ضدالتهاب است، مراقب رگ ها است و به این ترتیب، با عارضه های قلبی می جنگد، کلسترول را هم کم می کند. مواد موجود در آن باعث بالا رفتن تراکم استخوان می شود، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، قند خون را تنظیم می کند و بیماری های مزمن مثل سرطان را هم دور می کند.
حمص (نخود – ارده)
2 قاشق غذاخوری حمص را به جای یک قاشق سس مایونز به ساندویچ اضافه کنید. پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های گیاهی دارد و رنگ و طعم غذا را هم بیش تر می کند.
سرکه
کم کالری است، سرشار از آنتی اکسیدان است؛ و تحقیقات نشان داده، ماده اصلی تشکیل دهنده آن یعنی اسید استیک، به کنترل فشار خون و قند خون کمک می کند. استفاده از آن می تواند یک راه مفید برای کنترل وزن باشد.
بازگشت به صفحه نخست