دستور پخت گام به گام رول مرغ


مرغ را می توانید به صورت رول درآورده و آن را با پلو یا پاستا سرو کنید.

مواد لازم برای رول مرغ:

سینه مرع 1عدد
قارچ 100گرم
پیاز داع 2قاشق سوپ خوری
نمک وفلفل
اب لیمو
سس مایونز 1قاشق

طرز تهیه:

سینه مرع را پهن کرده با استیک کوب خوب زده نمک و فلفل کمی بماند.

 

 

پیاز داغ را می گذاریم کمی خنک شود.

 

قارچ ریز شده را در کره تفت می دهید و روی سینه پهن شده ریخته آن را رول می کنیم.

 

سپس آن را در سینی فر قرار داده و روی آن کمی سس مایونز بمالید و در فر 200درجه 30 دقیقه بپزد.


 

این خوراک را میتوان با کته گوجه یا پاستا سرو کرد.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
کدخبر:7437منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوازدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7437.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر