روش تهیه خورش بامیه با دستور سرآشپز لقمه


بامیه از جمله سبزیجاتی است که در جنوب کشور می روید و خواص بسیاری دارد. این سبزی برای افرادی که دیابت دارند بسیار مفید است و به کاهش جذب قند کمک می کند.

مواد لازم برای 6 نفر:
 
بامیه      1 کیلو
گوشت    400 گرم
پیاز        2 عدد متوسط
رب        به میزان دلخواه
آبلیمو یا غوره     به میزان لازم
روغن و نمک و زردچوبه     به میزان لازم
 

طرز تهیه:

در ابتدا بامیه ها را پس از شستشو و تمیز کردن، با کمی روغن در ماهی تابه تفت می دهیم تا کمی به صورت برشته در بیاید.

پیازها را قطعه قطعه کرده و آن را سرخ می کنیم و پس از آن گوشت را با پیازها تفت می دهیم و به آن زردچوبه و نمک اضافه می کنیم. سپس گوشت ها را با آب مخلوط کرده و می گذاریم تا کاملا بپزد.

نیم ساعت مانده به پایان پخت گوشت، رب و بامیه ها را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم تا کاملا جا بیفتد و آب خورش کشیده شود.

 

این خورش خوشمزه را با پلو سرو کنید.

 

نکته: خورش بامیه با گوشت مرغ هم خوشمزه می شود. این خورش برای کسانی که در پرهیز گوشت قرمز هستند مناسب است.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
کدخبر:7452منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ پانزدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7452.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر