گروهی از محققان آمریکایی اعلام کردند: خوردن دستکم یک وعده غذا همراه با خانواده به کاهش خطر ابتلا به چاقی منجر می شود.
به گزارش لقمه، می گویند؛ در صورتی که غذا حاوی میوه، سبزیجات، کلسیم و غلات باشد، احتمال چاق شدن افراد خانواده کاهش چشمگیری خواهد داشت.
محققان دانشگاه «مینه سوتا» و دانشگاه «کلمبیا» در مطالعه بر روی دو هزار و 287 نفر ، ارتباط بین تغذیه در خانواده و چاقی را بررسی کردند.
از این گروه حدود 51 درصد اضافه وزن داشتند و 22 درصد چاق بودند.
محققان متوجه شدند که شیوع چاقی در افرادی که در روز دست کم یک وعده غذا همراه با خانواده صرف می کردند ، کمتر بود.
عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.
به گزارش هلث، محققان آمریکایی،افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است.
بازگشت به صفحه نخست