طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ


بشقاب داغ بدون سوسیس و کالباس را این گونه تهیه کنید.

مواد لازم:
1 بسته چیپس ساده
200 گرم فیله مرغ پخته شده
200 گرم قارچ
1 عدد فلفل دلمه‌ای
1 حبه سیر
ذرت و نخود کنسروی (به دلخواه)
150 گرم پنیر پیتزا
نمک، آویشن، فلفل سیاه و زرد چوبه (به اندازه دلخواه)

طرز تهیه:
1: فیله مرغی که از قبل پخته‌ایم را با چاقو ریز می‌کنیم.
2: قارچ‌ها را به صورت اسلایس خرد کرده و با یک حبه سیر تفت می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کامل تبخیر شود. سپس به فیله‌های مرغ اضافه می‌کنیم.
3: ظرفی شیشه‌ای یا چینی برداشته و کف آن را با چیپس می‌پوشانیم.
4: فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت و نخود فرنگی را روی چیپس‌ها پخش می‌کنیم.
5: ترکیب فیله مرغ و قارچ را اضافه می‌کنیم.
6: یک لایه از پنیر رنده شده را روی مواد می‌ریزیم.
7: مقداری چیپس و فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه می‌کنیم. سپس برای آب شدن پنیر، حدود 2 الی 3 دقیقه در مایکروفر قرار می‌دهیم. برای طلایی شدن پنیر از فر و یا گریل مایکروفر استفاده می کنیم.

 

دستور از هدیه علی اکبری

 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
کدخبر:7466منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ پانزدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7466.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر