استاک گوشت در بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی کاربرد دارد و همان آب گوشت به همراه مخلفات است.
به گزارش لقمه، استاک گوشت عصاره گوشت است که می توانید از آن در غذاهایی نظیر سوپ و خوراک های بدون گوشت استفاده کنید.
مواد لازم:
قلم گاو 1عدد
پیاز 3عدد
سیر 3حبه
تره فرنگی و ساقه کرفس به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه دانه مقداری
هویج به میزان دلخواه
طرز تهیه:
همه مواد بالا را داخل قابلمه ریخته روی آن آب جوش داده، می ریزیم. به مدت سه الی 4 ساعت قرار می دهیم تا بجوش آید.
بعد، آن را صاف کرده و عصاره قلم و سبزیجات داخل ظرف می ریزیم.
این مخلوط در حدود یک هفته در یخچال و 3 ماه در فریزر سالم می ماند.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست