روش تهیه استاک گوشت


استاک گوشت در بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی کاربرد دارد و همان آب گوشت به همراه مخلفات است.

به گزارش لقمه، استاک گوشت عصاره گوشت است که می توانید از آن در غذاهایی نظیر سوپ و خوراک های بدون گوشت استفاده کنید.

مواد لازم:

قلم گاو    1عدد
پیاز 3عدد
سیر 3حبه
تره فرنگی و ساقه کرفس  به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه دانه مقداری
هویج  به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه:

همه مواد بالا را داخل قابلمه ریخته روی آن آب جوش داده، می ریزیم. به مدت سه الی 4 ساعت قرار می دهیم تا بجوش آید.

بعد، آن را صاف کرده و عصاره قلم و سبزیجات داخل ظرف می ریزیم.

این مخلوط در حدود یک هفته در یخچال و 3 ماه در فریزر سالم می ماند.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
کدخبر:7475منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ شانزدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7475.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر