کدو حلوایی در فصل پاییز به مقدار زیاد در بازار یافت می شود و شما می توانید با این سبزی، این دسر خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم
کدو حلوایی 500 گرم
شکر 2 استکان چایخوری
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیتر
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
کره یا روغن 1 قاشق
زرده تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه کدو:
کدو را پوست کنده و قطعه قطعه می کنیم و با نصف استکان شکر و یک لیوان آب رو گاز می گذاریم تا کاملا بپزد و له شود.
طرز تهیه محلبی:
شیر و شکر و نشاسته ذرت، آرد ذرت، آرد برنج، زرده تخم مرغ و کره را مخلوط می کنیم و روی گاز می گذاریم تا خوب بپزد.
دستور تهیه دسر:
مقداری بیسکوییت را پودر می کنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم.
سپس مخلوط کدو را به مخلوط محلبی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و سپس روی پودر بیسکوئیت می ریزیم تا خنک شود. سپس آن را در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد از چند ساعت می توانید سرو کنید.
شما می توانید این دسر را در ظرف بزرگتری هم سرو کنید.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست