تره فرنگی خواص بیشماری دارد و شما می توانید از آن در تهیه یک سوپ خوشمزه استفاده کنید.
مواد لازم:
تره فرنگی 2 بوته
قارچ 500 گرم
پیاز 2 عدد
هویج نگینی 3عدد
استاک گوشت 2پیماته
ارد 2قاشق سوپ خوری
خامه 2قاشق
روش تهیه
پیاز ریز شده و تره فرنگی ریز شده را تفت داده بعد هویج نگینی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. بعد قارچ ریز شده را اضافه کرده و وقتی کمی تفت خورد آرد را ریخته و بعد استاک گوشت را اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
در آخر خامه را اضافه کرده و سوپ را با نان سوخاری مرینیت شده سرو می کنیم.
روش تهیه نان سوخاری مرینت شده
به نان سوخاری کمی روعن زیتون به همراه نمک و فلفل و سبزی معطر زده و حدود 5 الی 6 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم. بعد از برشته شدن کنار سوپ سرو می کنیم.
دستور از فرزانه جوادی