روش پخت سوپ تره فرنگی


تره فرنگی خواص بیشماری دارد و شما می توانید از آن در تهیه یک سوپ خوشمزه استفاده کنید.
مواد لازم:
 
تره فرنگی 2 بوته
قارچ 500 گرم
پیاز 2 عدد
هویج  نگینی  3عدد
استاک گوشت 2پیماته
ارد 2قاشق سوپ خوری
خامه 2قاشق
 
 
روش تهیه
 
پیاز ریز شده و تره فرنگی ریز شده را تفت داده بعد هویج نگینی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. بعد قارچ ریز شده را اضافه کرده و وقتی کمی تفت خورد آرد را ریخته و بعد استاک گوشت را اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
 
در آخر خامه را اضافه کرده و سوپ را با نان سوخاری مرینیت شده سرو می کنیم.
 
 
روش تهیه نان سوخاری مرینت شده
به نان سوخاری کمی روعن زیتون به همراه نمک و فلفل و سبزی معطر زده و حدود 5 الی 6 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم. بعد از برشته شدن کنار سوپ سرو می کنیم.
 
 
 
دستور از فرزانه جوادی
 
 
بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۱۸ مهر
کدخبر:7481منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هجدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7481.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر